East European Comic Con 2020

Romexpo, București
3-6 June '21
Încă din februarie am urmărit cu foarte mult interes situația internațională a răspândirii noului CoronaVirus.
Pe tot parcursul acesta am fost optimiști și am luat în calcul orice scenariu pentru a fi pregătiți. Nu ne-am dorit să ajungem la o amânare a evenimentului, însă, în același timp, nu ne dorim să diminuăm calitatea și conținutul evenimentului. Astfel, pentru a ne asigura că atât invitații cu care am finalizat contractele, companiile care au confirmat participarea, cât și publicul pot participa fără nici o restricție, am decis să amânăm evenimentul pentru 3-6 decembrie 2020.

Din luna decembrie 2019 lucrăm la o ediție de toamnă care să aibă loc la Cluj-Napoca, însă nu s-a ajuns la o decizie finală, urmând să o anunțăm până la finalul lunii aprilie. În eventualitatea în care evenimentul de la Cluj-Napoca va avea loc, va fi cu cel puțin 30 de zile înainte de ediția din București.

Astfel toate persoanele care au achiziționat biletele pentru East European Comic Con Iunie 2020 pot alege una din următoarele opțiuni:

Folosirea biletelor pentru ediția din Cluj-Napoca (Noiembrie 2020) în măsura în care această va avea loc.

Folosirea biletelor pentru ediția din București (3-6 Decembrie 2020).

Folosirea biletelor pentru ediția din București din Mai sau Iunie 2021;

Restituirea sumei achitate. * Abonamentele de 4 zile pot fi folosite tot pentru 4 zile în cazul în care se optează pentru varianta 2. Cine optează pentru variantele 1 sau 3 va putea folosi biletele pentru 3 zile de eveniment. * Biletele pentru luni 8 iunie în cazul în care se optează pentru varianta 2, vor putea fi folosite pentru ziua de joi, 3 decembrie. Pentru varianta 1 sau 3 vor fi folosite pentru ziua de vineri. Show more details
 
Tickets:

Abonament - 4-6 Decembrie
Joi 3 Decembrie
Vineri 4 Decembrie
Sambata 5 Decembrie 
Duminica 6 Decembrie

 
Atentie! E-ticket-ul reprezinta un bilet valid cu care se poate face accesul la eveniment.
Acesta nu este transmisibil sub nici o forma comerciala unei alte persoane si nu poate fi imprimata decat o singura data!
Pastrati e-ticket-ul intr-un loc sigur pentru a evita situatiile neplacute de furt / pierdere / deteriorare!
La intrarea in eveniment, biletul va fi scanat, iar organizatorii vor schimba biletul pentru o bratara. Pastrati bratara! Deteriorarea sau pierderea bratarii duce la pierderea accesului. 
Vanzarea acestui bilet de catre persoane si entitati neautorizate nu este posibila si este ilegala. 
Biletele vandute prin platforma VIAGOGO sunt anulate automat. 

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.