Louis CK – Live in Cluj

Casa de Cultura a Studentilor, Cluj-Napoca
Piata Lucian Blaga, nr. 1-3
Sunday, 21 July '19, 17:00
Ca urmare a cererii publicului, Louis C.K. adaugă un al treilea show la Cluj, duminică, 21 iulie. Ora de incepere al celui de al treilea spectacolul este 17:00.

Evenimentul se va desfășura exclusiv în limba engleză și nu este recomandat minorilor.

Louis CK este unicul detinător al drepturilor de autor pentru forma și conținutul ‘materialelor’ ce compun reprezentațiile sale live, inclusiv orice glumă sau scheci. Aceste ‘materiale’ nu pot fi copiate, traduse, transmise, expuse, distribuite sau reproduse cuvânt cu cuvânt, integral sau parțial, în nici o formă și prin nici un mijloc sau tehnologie disponibilă în acest moment sau inventată mai târziu, fără o aprobare prealabil exprimată fără echivoc, în formă scrisă, de Louis CK. Folosirea acestor ‘materiale’ în lipsa unei aprobări scrise exprese din partea lui Louis CK este strict interzisă și va atrage după sine orice măsură legală se impune pentru repararea prejudiciului. Orice formă de înregistrare a spectacolului, inclusiv luarea de notițe, nu este permisă iar oricine încalcă această interdicție va fi poftit să părăsească sala.

Evenimentul se va desfășura în absența telefoanelor mobile. Folosirea de telefoane mobile, ceasuri si accesorii smart, camerefoto sau video sau orice alt tip de dispozitive utilizabile pentru înregistrare audio-video nu va fi permisă în sala de spectacole.

Înainte de intrarea in sală toate telefoanele si ceasurile smart vor fi securizate in huse Yondr, acestea din urmă fiind deschise la finalul evenimentului. Spectatorii vor fi în posesia telefoanelor și accesoriilor smart pe toată perioada spectacolului și vor putea avea acces la acestea în timpul reprezentației deblocându-le in așa-numitele Phone Use Areas aflate în foaierul sălii. Înainte de înapoierea in sala, telefoanele si accesoriile smart vor fi re-securizate în aceleași huse Yondr.

Orice persoană din public surprinsă folosind telefonul mobil în timpul reprezentației va fi escortată în afara sălii. Vă suntem recunoscători pentru cooperarea dumneavoastră în crearea unei experiențe lipsite de intruziunea telefoanelor.
Show more details