Exclusively on kooltix.com

Bucovina | Lansare Single at /FORM Space

/FORM SPACE, Cluj-Napoca
Aleea Stadionului 2, Cluj-Napoca 400000
Friday, 16 October, 20:00
Data mentionata pe eveniment este temporara. Aceasta data nu este stabilita oficial si nu este data FINALA. Revenim cu data oficiala curand!

Bucovina revine în Cluj-Napoca cu un concert live în care aduce cea mai nouă poveste, cea a oțelului care nu cunoaște rugina. Show more details

Stahl Kennt Keinen Rost este cel mai recent single al trupei, înregistrat cu Robse (Equilibrium/Minas Morgul) ca vocalist invitat; această piesă va apărea și pe albumul pe care Bucovina îl pregătește pentru luna decembrie a acestui an.

În octombrie, Bucovina aniversează 20 de ani de la primul concert și o prezență neîntreruptă pe scenele naționale și internaționale. La începutul lui 2021, Bucovina pregătește un turneu european care deja conține peste 30 de date în 15 țări.


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.