DiFine PR organizează pe 22 mai ediția XXV a Fuckup Nights Bucharest, în care invitați sunt Adrian Stanciu – antreprenor reputat si consultant în business și leadership, Andra Munteanu – antreprenor și co-fondator al Asociației Naradași Olimpia Melinte – actriță.
Cei trei speakeri vor povesti despre momentele lor de eșec profesional și cum au contribuit acestea la evoluția lor în carieră, dar si ca indivizi, momente cheie care le-au influențat traiectoria profesională și le-au adus concluzii valoroase pentru viitor. Participanții vor putea extrage lecții utile din experiențele speakerilor, apoi le vor putea adresa curiozitățile direct, în sesiunile interactive de întrebări și răspunsuri.
Evenimentul se adresează tinerilor antreprenori, celor care lucrează în corporații sau liber profesioniștilor, Millenials sau Gen Z, early adopters, oameni cu spirit vizionar și inovator.
Adrian Stanciu este consultant în strategie și cultură organizațională, cu experiență în proiecte de transformare pentru companii din sectorul bancar, telecom și energie. Cofondator al programului Executive MBA Maastricht School of Management România, predă leadership și managementul schimbării și colaborează frecvent cu echipe de top management în procese de restructurare și realiniere strategică. Este activ în spațiul public prin articole de opinie, podcasturi și conferințe, unde abordează teme legate de leadership, cultura organizațională și viitorul muncii.
Andra Munteanu este co-fondatoarea Narada, ONG în domeniul educației prin ale cărui proiecte a influențat viața a peste 500.000 de elevi din țară. Andra a fondat și dezvoltat companii în multiple domenii, înainte de a-și concentra expertiza și viziunea asupra inovației în educație. Este inițiatoarea unei viziuni ambițioase care, încă din 2017, urmărește transformarea educației prin mobilizarea comunității și utilizarea tehnologiei pentru a asigura fiecărui copil acces la un sistem educațional relevant pentru viitor.
Olimpia Melinte este este actriță de film, televiziune și teatru, cu o carieră solidă și nuanțată, construită cu grijă atât în România, cât și pe plan internațional. A devenit cunoscută pentru forța interioară și sensibilitatea cu care abordează roluri dintre cele mai diverse – de la personaje vulnerabile, la femei puternice aflate în fața unor alegeri complicate. A fost nominalizată la Premiile Goya pentru rolul din Canibal, premiată de breasla actorilor din Spania, și a participat cu filmele sale în selecții oficiale la festivaluri de prestigiu precum Locarno, Veneția, San Sebastián sau Berlin. Printre producțiile importante în care a avut roluri principale se numără serialul de televiziune Vlad și seria Moromeții, în regia lui Stere Gulea.