Exclusively on kooltix.com

5GANG la Romexpo

Romexpo , București
Bd Marasti , nr. 65-67
Sunday, 19 September, 18:00
Desi 5GANG nu credeau ca mai pot canta live anul acesta, in lumina noilor reglementari se pare ca asteptarea de a-i vedea live este din ce in ce mai scurta. Trupa poate in sfarsit reveni in fata fanilor pe 19 septembrie de la ora 18:00 la Romexpo, mai devreme decat speram, pentru a prezenta showul BACK TO SCHOOL!  

Biletele se vor gasi si la intrare in limita locurilor disponibile.

O veste buna pentru fani! Biletele la showul 5GANG care trebuia sa aiba loc pe 1 iunie SUNT VALABILE in data de 19 septembrie la Romexpo, de la ora 18:00!

Conform normelor in vigoare in luna august 2021, Accesul se face conform normelor în vigoare, adică au voie la concert fanii vaccinați cu schemă completă, pentru care au trecut deja 10 zile de la rapel, cu dovadă de test rapid nu mai veche de 24 de ore / test RT-PCR făcut în ultimele 72 de ore, teste făcute în locații ACREDITATE, dar și cu dovadă de anticorpi (pentru persoanele care se află între a 15-a și a 90-a zi de la confirmarea infectării).

Menționăm că locatia va avea testare rapidă la intrare în ziua concertul.

La cumpărarea biletelor veți fi rugați să bifați cum veți veni la concert: cu dovadă de vaccinare printată, dovadă de test rapid/PCR printată sau cu dovadă de anticorpi, tot printată.

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020, completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert. Show more details