Timisoara: Sa apara mosul

Filarmonica Banatul, Timisoara
Bd. Constantin Diaconovici Loga, 2
Saturday, 5 December '20, 17:30
Magicianul Lorenzo-Cristian va face „Să apară Moșul” la Filarmonica Banatul din Timișoara! Show more details

 Spectacolul de magie este dedicat atât copiilor cât și adulților care îl așteptă an de an pe Moș Crăciun. Dacă vrei să petreci o seară cu adevărat magică, vino împreună cu cei dragi pe data de 5 decembrie 2020 începând cu ora 17.30,la Filarmonica Banatul din Timișoara.

Magicianul Lorenzo-Cristian știe formula magică prin care va face să apară Moșul. Pentru a face însă ca bătrânelul cu barbă albă și desaga plină de cadouri să apară are nevoie de ajutorul vostru, al copiilor și adulților care credeți în Moș Crăciun. Un spectacol cu multe surprize, numere de magie spectaculoase și apariții surprinzătoare va avea loc la Timișoara, pe scena Filarmonicii Banatul, la începutul lunii decembrie a anului 2020.

 Numerele de magie ale lui Lorenzo-Cristian vă vor aduce mai aproape de Crăciun și de spiritul acestei sărbători plină de bunătate și fapte bune... Și nu uitați! Crăciunul este magic!


Prețul unui bilet este de 50 de lei la categoria Standard, iar pentru categoria VIP este 65 de lei.

 Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulţi si copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman,  Libmag si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Organizatori: Tion.ro, Agenda și PubliTim

Partener media Kiss FM